HOE ZING IK...?

Hoe zing ik Adele - Make you feel my love? Hoe zing ik Lady Gaga? Hoe zing ik Soldier on van Di-rect? Hoe zing ik...

 

Kortom, altijd al willen weten hoe al die zangers en zangeressen hun liedjes zo kunnen zingen? Op het online platform van 'Hoe zing ik...?' leg ik het je allemaal uit en leer ik je hoe jij deze liedjes ook kan zingen! 

Op 'Hoe zing ik...?' verschijnt om de week een video waarin ik een populaire lied stap voor stap aan je uitleg. Met makkelijke tips, trucs en voorbeelden leer ik je hoe jij die nummers ook zo kan zingen als de artiesten! ​

Logo PNG.png

 Onbeperkt plezier en oefenen! 

Je kunt op je eigen tempo gebruik maken van alle video's die op het platform staan. Ze zullen daar blijven staan en je kunt er dus oneindig mee blijven oefenen. 

Deze video's vind je allemaal op het 'Hoe zing ik...?' platform: 

 Cover video's 

Om de week komt er een nieuwe cover video online waarin ik je uitleg hoe je een bekende song zelf kan leren zingen. Wat is er zo specifiek aan het nummer? Wat hoor je en hoe kan je dat zelf leren zingen? Ik leg het je allemaal uit in een cover video en ik geef je daarnaast ook nog mijn aantekeningen!

Daarnaast komt er van iedere cover video ook direct een karaoke versie online zodat je de geleerde tips, trucs en technieken direct kan oefenen.

 Begrippen video's 

Zingen leer je niet zomaar en daarom leg ik je in meer dan 20 begrippen video's uit wat de meest voorkomende begrippen betekenen.

 Oefenvideo's 

Op het platform van 'Hoe zing ik...?' vind je speciale oefenvideo's waarin ik specifiek inzoom op bepaalde stemfuncties en technieken. Ik doe een aantal oefeningen en daarna is het aan jou om mij na te doen en verder te oefenen. Je kunt dus direct aan de slag gaan met het verbeten van je zang.

 Maandelijkse Live Q&A 

Naast alle video's op het platform waarmee je onbeperkt kunt oefenen geef ik je ook de kans om mij persoonlijk een aantal vragen te stellen in de maandelijkse live Q&A.

Hierin bespreek een verschillende vragen en thema's om je verder te helpen met zingen. En kan ik live reageren op de vragen die je op dat moment aan mij stelt.

En mocht je daar nou niet bij kunnen zijn, geen probleem. In het archief van de Q&A's kan je ze op een ander tijdstip altijd terugkijken waardoor je niks hoeft te missen.

 ⭐️ Bekende liedjes stap voor stap uitgelegd met makkelijke tips, trucs en voorbeelden 

 ⭐️ Om de week een nieuwe cover video met uitleg 

 ⭐️ Maandelijkse live Q&A om nog persoonlijker geholpen te worden 

 ⭐️ Uitleg van meer dan 20 belangrijke zang begrippen en technieken 

 ⭐️ Onbeperkt plezier van alle video's, geen enkele video verdwijnt van het account 

 ⭐️ Diverse oefenvideo's om specifieke zangtechnieken te leren

Ik help je onder andere met...

Om de week komt er een nieuwe cover video online waarin ik je uitleg hoe je ... zingt. Op dit moment zijn er al cover video's op het platform te vinden van:

🎤 Adele

🎤 Di-rect

🎤 Miss Montreal

🎤 Lady Gaga

 En om de week komt er een nieuwe cover video bij! 

🎤 Tabitha

🎤 Danny Vera

🎤 Emelie Sandé

HZI Instagram telefoon.png

Instagram

Hoe zing ik...?

Volg 'Hoe zing ik...? ook op social media

Computer HZI.png

Facebook

Hoe zing ik...?