top of page

WIE BEN IK

Rowan is zangeres en een echte muziekliefhebber: dat ben ik!

Mijn liefde voor muziek zat er al vroeg in. Als klein meisje wist ik al dat ik op de planken wilde staan en zo begon het flink te kriebelen toen we op de basisschool gingen oefenen voor de groep 8 musical. Vanaf dat moment waren muziek en musical niet meer weg te denken uit mijn leven. Op de middelbare school heb ik met meerdere musicals meegedaan.

 

Ik koos ervoor om HBO Media en Entertainment Management te gaan studeren in plaats van iets met muziek of zingen. Maar de passie bleef en terwijl ik studeerde sloot ik mij aan bij een musicalstichting in Breda waarin ik in verschillende producties, diverse rollen speelde. Ook zocht ik naar extra projecten om te blijven zingen, waaronder een speciale "Nederlandse mogelijkheid" om diploma's te halen aan de University of West London. Inmiddels heb ik deze studie succesvol afgerond met een diploma 'Musical Theatre - Performance'

In 2017 besloot ik mijn zangtechniek naar een hoger niveau te brengen door een officiële opleiding van Complete Vocal Technique te gaan volgen in Amsterdam. Ook deze studie heb ik succesvol afgerond. 

In 2023 ben ik afgestuurd aan het Universal Voice Instituut en mag ik mij officieel Universal Voice Master Teacher noemen. Ik heb zelf de zangtechniek onder de knie en mag er ook nog zangles in geven.

Heb jij een project waarbij wij kunnen samenwerken of ben jij op zoek naar een zangeres? Neem dan gelijk contact op.

🎤 Universal Voice Master Teacher | Universal Voice Instituut

🎤 Diploma Musical Theater Performance | University of West London

🎤 Complete Vocal Technique | Complete Vocal Instituut

bottom of page