top of page

ZANGLES IN BREDA

Zingen is ontzettend leuk, dat staat uiteraard centraal in de les! Maar ook ademhaling, techniek en liedinterpretatie zijn onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens mijn zangles.

 

Waar jij aan wilt werken, daar gaan we mee aan de slag. Je bereid een lied voor, zorgt dat je de tekst uit je hoofd kent en binnen de zangles gaan we aan de slag met verschillende technieken. ​

 

Speech, Belting, Whisper en Classical zijn termen die je vaak voorbij zal horen komen. Dit zijn de zangtechnieken van het Universal Voice System, de techniek waar ik momenteel een opleiding in volg. Maar alle tips en tricks, ook van bijvoorbeeld CVT, die je kunnen helpen om verder te komen met je stemgebruik en performance, van welke techniek dan ook, zal ik gebruiken om je te helpen.

INFORMATIE Zanglessen

Zangles

Een zangles duurt 30 minuten. In die tijd proberen we twee liedjes te behandelen. Niet helemaal, maar een stukje zodat je thuis verder kunt oefenen. Wil je langer zangles? Dan kan je bijvoorbeeld 2 zanglessen achter elkaar inplannen.

Zangkaart

Met een zangkaart koop je 5 zanglessen van 30 minuten tegelijk met een korting.

 

Seizoen

Als je een seizoen lang les wilt dan kan je 20 zanglessen van 30 minuten in één keer afnemen, uiteraard met een korting. De 20 lessen zijn gebaseerd op één zangles per 2 weken. Bij het afkopen van een seizoen zit een deelname aan een eindoptreden.

Cadeaukaart

Wat is er leuker dan iemand stimuleren in zijn of haar passie, geef een zangles cadeau! Een cadeaukaart is voor één zangles van 30 minuten. Interesse in een cadeaukaart? Laat het mij weten via een bericht.

 

Zangles inplannen

Voor alle zangles producten geldt dat je zelf verantwoordelijk bent voor het inplannen van de zanglessen. Het inplannen van de zangles kan via de knop bovenaan deze website of hier.

Afmelden of verzetten

Kosteloos afmelden of verzetten van een ingeplande zangles kan uiterlijk tot 24 uur van te voren per mail, Whatsapp of canceling van de zangles via het boekingssysteem.

Meld je jouw zangles af of verzet je hem binnen 24 uur voor de geplande tijd dan reken ik hier €15 voor. Ik heb immers een plekje speciaal voor jou vrijgehouden waar ik dan niemand anders meer kan inplannen.

TARIEVEN Zanglessen

Proef Zangles

Cadeaukaart

 

Losse zanglessen

30 minuten

Zangles Kinderen (6 t/m 20 jaar)

Zangles Volwassenen

Zangkaart

5x 30 minuten

Zangkaart Kinderen (t/m 20 jaar)

Zangkaart Volwassenen

Seizoen

20x 30 minuten + eindoptreden

Seizoen Kinderen (t/m 20 jaar)

Seizoen Volwassenen

Betaling kan contant of door middel van een betaalverzoek die ik je zal toesturen.

Een zangkaart of seizoen is persoonsgebonden en alleen inwisselbaar voor zanglessen, (rest)waarde is niet inwisselbaar voor geld.

€ 15

€ 15

€ 21,-

€ 30,-

€ 87,50

€ 127,50

€ 320

€ 480

Dankzij Rowan kan ik nu de afwisseling in mijn borst- en kopstem goed toepassen. Rowan is altijd vrolijk en positief waardoor de lessen nóg leuker worden.

Sanne

bottom of page