top of page

Mijn eerste jaar Universal Voice

Een nieuwe zangtechniek leren, mezelf weer in een nieuw avontuur storten en kwetsbaar opstellen. Heb ik daar wel zin in? En dan is het ook nog best prijzig allemaal... Maar ik wil mezelf blijven ontwikkelen! Nog meer leren voor mezelf en voor mijn leerlingen. F*ck it, ik doe het gewoon! ๐Ÿ’ช


Dat waren een aantal gedachtes die ik had toen ik besloot om mezelf aan te melden voor het eerste jaar Universal Voice in Rotterdam. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik ontzettend belangrijk en leuk, en dus was de keuze snel gemaakt toen deze opleiding naar Rotterdam kwam. Ik doe het gewoon!


De eerste dag weet ik nog zo goed. Ik vond het superspannend en had de avond daarvoor al gekeken waar ik moest zijn. Er helemaal klaar voor ging heel vroeg de wekker, want je weet het maar nooit met al die files in Nederland. Maar van files had ik geen last, wel van een hele lang straat waarbij ik natuurlijk helemaal aan de verkeerde kant parkeerde. Door alle stress, want ik haat te laat komen, ook nog verkeerd gelopen en daardoor was ik meer dan 45 minuten te laat. Lekkere goede eerste indruk maak je dan ๐Ÿ˜‰๐Ÿ™ˆ


Maar ondanks het te laat komen zat ik er meteen goed in. Wat vind ik het toch ontzettend leuk om nieuwe dingen te leren over zingen en de stem. Er werd geslingerd met nieuwe termen waardoor ik na het eerste weekend echt helemaal gesloopt was. Jeempie, ga ik dit ooit allemaal begrijpen en leren?!