top of page

Mijn werk bij Zodiac de musical in de Koepelgevangenis


Laten we eerlijk zijn, als de versoepelingen verder gaan dan is het inplannen van jouw zangles niet het eerste waar je aan denk. Dan denk je aan een terrasje pakken, een dagje strand of naar een pretpark gaan. Of wat dacht je van op vakantie gaan?! En dat vind ik niet meer dan logisch, maar voor mijn bedrijfje natuurlijk wel een beetje moeilijk.


De corona crisis heeft mij ook geraakt en met het vooruitzicht op versoepelingen en de plannen die mensen dan logischerwijs deze zomer gaan maken heb ik besloten om mijn oren en ogen open te houden voor een soort “bijbaantje”. Iets waarmee ik iets meer financiële zekerheid kreeg in de zomerperiode.


En alsof het lot het zo wilden zette mijn laatste werkgever op dat moment een bericht online met superleuke vacatures voor werk in de Koepelgevangenis ter ondersteuning van de nieuwe musical die daar gaat draaien, Zodiac de musical. Ik kon mij geluk niet op. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn voormalige baas een berichtje gestuurd of dit misschien iets voor mij zou zijn. En voor ik het wist had ik een sollicitatiegesprek.


Ik ben aangenomen te werken als Locatiemanager en Duty managers tijdens de periode dat Zodiac in de Koepelgevangenis van Breda speelt. Dit doe ik voornamelijk in het weekend zodat er nog voldoende tijd overblijft om daarnaast ook nog zanglessen te geven.