top of page

Nieuw: Musical Kinderfeestjes

Ben jij op zoek naar een superleuk, origineel kinderfeestje? En is jouw zoon of dochter gek van zingen, dansen en acteren en tussen de 7 en 13 jaar? Dan is een Musical Kinderfeestje hét perfecte feestje!Ja zeker, ik ga gewoon even ongegeneerd reclame maken voor mijn superleuke nieuwe concept, namelijk Musical Kinderfeestjes! Ik ben er zelf echt helemaal weg van en vind het dan ook leuk om jou er iets meer over te vertellen en wellicht heb je zelf kinderen of ken je iemand met kinderen die dit onwijs leuk zou vinden 😊


Ik geef zelf les aan een musicalgroep voor jongeren en dat vind ik zo ontzettend leuk om te doen! Maar eigenlijk nog belangrijker, zij vinden het ook zo leuk! Lekker even alles om je heen vergeten en je bezig houden met je hobby zingen, dansen en acteren. Even iemand anders spelen in een wereld die waarin je misschien wel superkrachten hebt of een sprookjesfiguur bent.