top of page

Welkom in mijn nieuwe studio! 🎤🏠

Wellicht heb je het al een keer op mijn socials voorbij zien komen maar ik ben al eventjes op zoek naar een nieuwe ruimte voor mijn zanglessen. Een plekje helemaal voor mezelf waar ik alle zanglessen kan geven. En dat plekje heb ik nu gevonden!


Na wat oproepjes op mijn Instagram en Facebook en wat speurwerk online heb ik een ruimte kunnen vinden die helemaal geschikt is voor mijn zanglessen.


Want het bleek nog niet zo makkelijk te zijn om een ruimte te vinden waar je überhaupt muziek mag maken. Heel veel verhuurders vinden dit niet goed omdat het voor teveel overlast zou leiden of tot activiteit tot laat op de avond. Maar uiteindelijk is het mij toch gelukt om een geschikte ruimte te vinden waarin dit wél mag.


De nieuwe studio is op de Takkebijsters 7 in Breda. Dit is een pand waarin veel meer creatieve ondernemingen hun plekje gevonden hebben. Zo zit er een onder andere gitaar leraar, textielbewerker, pianostemmer in hetzelfde pand. Een echte verzamelplek voor creatievelingen dus.De studio zit op de eerste verdieping. Daar kom je eerst in een gezamenlijke wachtruimte waar je even kan chillen op de bank totdat jouw zangles begint, of waar je kan wachten als ouder terwijl je kind lekker aan het zingen is. Ook vind je in deze hal de toiletten voor het zenuwplasje 😉