top of page

Mijn vlog: Rowan’s Rocky Road

Heb je hem al gezien, mijn vlog? Ja, ja, ik ben begonnen met vloggen!


Een aantal weken geleden heb ik op mijn socials gevraagd of jullie het leuk vonden om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe avontuur: zangeres worden. Daar kreeg ik veel positieve reacties op dus heb ik bedacht om dat samen te gaan vatten in een vlog. Welke frequentie en hoe het er allemaal heel de tijd uit gaat zien dan weet ik nog niet precies maar ik vind het leuk om jullie een kijkje te geven in de reis die ik ga maken. En daar hoort natuurlijk een naam bij voor mijn vlog en dat is geworden… Rowan’s Rocky Road!Ik ben namelijk niet in de veronderstelling dat je zomaar even een succesvolle zangeres bent. Of dat ik over twee maanden in een uitverkochte Arena sta. Dit zal een lastige weg worden met heel wat hobbels en bobbels, maar ik neem jullie er graag in mee. Mijn eerste vlog staat zelfs al online!


Oke, ik geef het meteen toe: de eerste vlog is misschien een beetje saai. Ik vertel vooral heel veel en er zit weinig actie in. Zie het een beetje als een introductie van mezelf en hoe deze droom langzaam in mijn hoofd is geslopen. Ik vertel je hoe mijn passie voor muziek en zingen begonnen is. Daarnaast vertel ik je wat ik al een beetje gedaan heb, maar ook vooral waar ik allemaal nog meer aan wil werken.


Ik heb namelijk een lijstje gemaakt met voorwaarden waarvan ik denk dat je eraan moet voldoen om een goede zangeres te worden. En dat lijstje deel ik met je. Maar, mocht je na het kijken van mijn vlog nou nog aanvullingen op dit lijstje hebben laat dan dan gerust even weten want ik sta echt open voor alle input om mijn doel te kunnen bereiken!

Bekijk mijn vlog hier en abonneer je op mijn YouTube account als je het leuk vind om mijn te volgen in deze weg en als eerste op de hoogte te zijn van een nieuwe video!

 

Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda en Strijen

www.rowanboele.com

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page