top of page
SING & RECORD

Vind je zingen ontzettend leuk maar is optreden niet helemaal jouw ding? Zou je het leuk vinden om verder te werken aan je zangtechniek en het resultaat op te nemen in een professionele studio? Dan is Sing & Record een programma voor jou!

Ervaar hoe het is om vol zang-vertrouwen een lied op te nemen in een professionele opnamestudio, met een resultaat waar je zeker te weten trots op kunt zijn!

Wat is 'Sing & Record' precies?

Met Sing & Record werken we toe naar een professionele opname van jouw zang op een lied wat je zelf gekozen hebt.

 

In 10 weken tijd werken we tijdens Sing & Record aan een lied wat jij supergaaf zou vinden om te zingen én op te nemen.

We werken aan je zangtechniek en hoe het is om met opnameapparatuur te zingen, zodat je goed voorbereid bent om aan het einde van dit programma jouw lied op te nemen in een professionele studio. Met als resultaat een prachtige opname van het gekozen lied met jouw zang!

 

Concreet houdt het programma Sing & Record het volgende in:

- 5 zanglessen van 30 minuten 

- Kennismakingsdag inclusief lunch 

- Introductie van het opnameproces in de studio 

- Opnamedag met professionele begeleiding 

- Professionele nabewerking van jouw lied 

jacek-dylag-xPugU5J5ePc-unsplash.jpg
LOGO S&R PNG.png

Voor wie is Sing & Record?

Het programma Sing & Record is voor iedereen zijn of haar zangtechniek wilt verbeteren. En het is voor iedereen die het superleuk lijkt om een keer een professionele zangopname te maken met die nieuwe kennis en techniek die je hebt geleerd tijdens de zanglessen. 

 

Wanneer is Sing & Record?

De data voor de nieuwe editie van Sing & Record zijn nog niet bekend. Blijf de website en social media volgen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Kosten

De kosten voor de nieuwe editie van Sing & Record worden duidelijk zodra het inschrijven voor de nieuwe editie van start.

Aanmelden voor Sing & Record

Aanmelden voor Sing & Record is helaas niet meer mogelijk. Houd mijn socials en website in de gaten voor meer informatie over een nieuwe editie van dit supertoffe programma.

bottom of page