SING & PERFORM

Verbeter je zangtechniek, leer meer over performing, maak muziek met echte muzikanten en werk toe naar een écht optreden: dat is Sing & Perform!

Wat is 'Sing & Perform' precies?

Met Sing & Perform werken we toe naar een optreden voor publiek met live muzikant(en). We gaan aan de slag met jouw zang en performance zodat jij een verbluffend optreden zal geven.

 

Concreet houdt het programma Sing & Perform in:

- 8 zanglessen van 30 minuten 

- 3 groepsrepetities 

- Live muzikant(en) 

- Meerstemmig groepsnummer 

- Online leeromgeving 

- Performance training 

- Live optreden in Poppodium MotMot 

Voor wie is 'Sing & Perform'?

Het is voor iedereen vanaf 16 jaar die het superleuk lijkt om een keer op te treden met de nieuwe kennis en (zang-)techniek die je hebt geleerd tijdens de zanglessen en trainingen. 

 

Wanneer is 'Sing & Perform'?

Het eindoptreden van Sing & Perform - Editie 3 vindt plaats op 16 juni 2022 in Poppodium MotMot . De datums voor de groepsrepetities vind je terug in de infosheet.

Kosten

De kosten voor deelname aan Sing & Perform - Editie 3 bedragen €285 per persoon. 

 Infosheet Sing & Perform - Editie 3 

In de infosheet voor Sing & Perform - Editie 3 vind je alle informatie over deze editie en wat je kunt verwachten van je deelname. 

Logo Sing & Perform NIEUW.png

 Aanmelden voor Sing & Perform - Editie 3 is helaas niet meer mogelijk. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de start van de volgende editie en alles wat met zingen en zangles te maken heeft. 

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen