top of page

Welkom!

Hoi, ik ben Rowan Boele en ik vind zingen het allerleukste wat er is! Heel de dag door ben ik met muziek & zingen en daarom besloot ik ongeveer 5 jaar geleden te beginnen met Rowan Boele Performer & Vocal Coach.

Ik geef zangles in Breda en omstreken. 
Heel makkelijk kan je bij mij zelf een privézangles inplannen, daarvoor hoef je alleen maar rechts bovenin op de knop "Plan hier een zangles" te drukken.  Onder het kopje Zangles vind je meer informatie over de tarieven en andere plaatsen waar ik nog meer zanglessen geef.
 
Naast het lesgeven zing ik zelf graag en treed ik graag op met mijn akoestische trio Trio Jong Belegen. 

Check mijn blog voor meer leuke weetjes en muzikale mogelijkheden. En mocht je er niet uitkomen dan kan je mij altijd een berichtje sturen via Contact

x Rowan

Caroline

Super fijne en goede lessen! Duidelijke uitleggen over de zangtechniek en Rowan stelt je op je gemak!

Tedje

Van Rowan krijg ik zulke fijne tips, waardoor ik die ene noot wél kan halen! Een half uur zangles is zo voorbij en ik ga altijd met heel veel nieuwe energie terug naar huis. Aanrader!

Demi

Ik vind het super fijn hoe Rowan zangtechnieken uitlegt en ik vind het heel erg motiverend dat ze veel positieve feedback geeft. Ik vind zingen voor anderen nog erg spannend maar Rowan laat mij altijd op mijn gemak voelen!

Kim

Heerlijke zanglessen die aangepast worden op jouw wensen. Goede tips en oefeningen om je doel te behalen. 

bottom of page