top of page

Word jij mijn "Video Zanger(es)"?

Zoals je wellicht wel weet begin ik aan mijn droom, namelijk geheel voor mezelf werken als zangjuf. De afgelopen 2 jaar heb ik mogen snuffelen aan het geven van zanglessen en dat vind ik zo ontzettend leuk dat ik hier mijn beroep van wil maken. En omdat ik vind dat je je dromen na moet streven heb ik de sprong genomen en werk ik eind deze maand officieel voor mezelf.


Om mijn bedrijf en mezelf verder te ontwikkelen heb ik op mijn Facebookpagina heb ik de afgelopen week gevraagd om jullie advies? Waar zitten de mensen die mij volgen als zangdocent en zangeres op te wachten wat betreft social media en wat ik met jullie deel. Meer bloggen? Misschien gaan vloggen? Struggles van het opzetten van mijn eigen bedrijfje? Alle advies was, en is nog steeds, welkom!


Uit één van de adviezen kwam het idee naar voren voor het opnemen op video van zanglessen met studenten en deze met jullie delen. Ik noem dit mijn "video zanger(es).

Een supertof idee waar ik zelf ook al een tijdje mee rondloop maar wat ik ook ontzettend spannend vind.


Ik vind het zelf ook superspannend want ik geef een inkijkje in hoe ik les geef en stel mezelf ook kwetsbaar op. Want genoeg mensen die hier weer kritiek op kunnen leveren... Maar weet je, na lang nadenken kwam ik uit op “lekker boeiend”! Laten we dit avontuur