top of page

Alweer 5 jaar zanglessen 🙌

Wow, dat ging heel snel! Het voelt als twee keer knipperen met m'n ogen en de eerste 5 jaar zijn voorbij 😳😱 Want Rowan Boele Performer & Vocal Coach bestaat 5 jaar! 🥳


Ik weet nog heel goed dat ergens tijdens mijn studie Complete Vocal Technique het zaadje in mijn hoofd begon te groeien over het geven van zanglessen.


Veel te bang dat ik er niks van zou bakken liet ik het eigenlijk een beetje gaan. Tot een tijdje later de vraag kwam wat ik nou écht zou willen als alles mogelijk zou zijn. Mijn antwoord; zangles geven!


En dus, toen mijn motivatie hoog was heb ik direct de stap gezet en een afspraak gemaakt bij de Kamer van Koophandel. Doorpakken op het goede moment want anders komt er misschien niks meer van! 💪


En sindsdien heb ik mijn eigen bedrijf 🤯😍


Mijn eerste zangles geven

Ik kan het nog goed herinneren, mijn eerste zangles. Ik vond het echt super spannend! Want opeens was ik zangjuf. Moest ik tegen iemand zeggen hoe je nog makkelijker kon gaan zingen. Ik wist nog niet de helft van wat ik nu weet, maar het was absoluut een geslaagde les!


Langzaam aan kreeg ik meer en meer leerlingen. Positieve reacties en ervaringen van de ene leerling zorgde voor anderen die ik wel wilde leren zingen.


Daarnaast liet ik het uiteraard, door middel van, social media, weten dat ik zanglessen ging geven. Hierdoor kreeg ik nog meer kansen zoals zanglessen geven op een externe locatie voor een andere organisatie. En hulp bij de start door extra marketing.


Mijlpalen

Soms moet je terugkijken om te zien hoever je al bent gekomen. Als ik terugkijk op de afgelopen 5 jaar dan realiseer ik me dat ik best wat gedaan heb. Het voelt een beetje raar om van jezelf te zeggen maar ik krijg echt wel een beetje een trots gevoel.


Niet alleen geef ik super stabiel een goed aantal zanglessen in de week, mijn doelstelling daarin is goed gehaald, maar daarnaast heb ik de afgelopen 5 jaar ook superveel leuke projecten mogen doen. Een klein rijtje:

- 3x Sing & Perform

- Sing & Record

- Leerlingenconcerten

- Mijn eigen studio

- Online Musicals

- Het Meisje met de Zwavelstokjes

- Zangcoach voor een koor

- Zangcoach voor een musicalgroep

- M'n eigen muzikale trio; Trio Jong Belegen

- Bijna afgestudeerd Universal Voice Teacher


En dan vergeet ik vast nog wat kleine dingetjes.


Best wel wat in die 5 jaartjes al zeg ik het zelf.


Minder leuke dingen

Zijn er dan ook minder leuke dingen? Uiteraard, niet alles in de 5 jaar is goed gegaan. Zo baal ik bijvoorbeeld nog dat de laatste Sing & Perform - De Foute Editie niet is doorgegaan. Het leek mijn zo leuk om een fantastisch feestje neer te zetten met alle zangers die zich zouden opgeven. Maar helaas had ik er net eentje te weinig om het door te laten gaan.


En uiteraard Corona die ook behoorlijk wat roet in het eten gooide voor 2 jaar lang.


Maar goed, van tegenslagen wordt je sterker en dat heb ik ook zo ervaren. Er komt altijd iets anders op je pad wat nog beter bij je past of bij dat moment in je leven past. Het heeft, denk ik, altijd een reden waarom dingen zo moeten lopen. Dus dat accepteren we dan maar (ook al is dat in het begin best lastig af en toe).


We gaan door 🔥🎤💪

Mijn plannen en ideeën zijn nog lang niet op dus één ding is zeker, ik ga sowieso nog 5 jaar door! Naast nieuwe plannen zullen er zeker ook nog programma's terugkomen die ik al een keer gedaan heb, zoals een Sing & Perform. En ook een nieuw musicalproject kan ik niet uitsluiten 😉


Maar iets wat ik in de toekomst graag nog meer zou willen ervaren is interactie met jou! Wat zou jij leuk vinden om te doen, wat zou je nog meer willen leren of waar kan ik je bij helpen om je verder te helpen op jouw (muzikale) pad. Ik zou het superleuk vinden als ik daar iets in kan betekenen voor je. Ik blijf graag in contact!


 Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

28 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 comentarios


tinabrouwers
tinabrouwers
13 mar 2023

Ik ben super trots op wie jij bent en wat jij allemaal al hebt bereikt. Je bent een topper. Op naar de volgende 5! :)

Me gusta

sagittabroek
sagittabroek
13 mar 2023

Ook via deze weg GEFELICITEERD!! Met je 5jarige kindje. Wat is het al een grote meid aan het worden zeg 🥰

Heel tof om mee te groeien!! Heel fijn om in en met jouw beweegelijke speelse en altijd uitdagende lessen mee te doen.

Om je vraag te beantwoorden Wat je nog meer leuk zou vinden om te doen? Ga jij eens een jammiddag organiseren aub please please please

Tot morgen! 😘

Me gusta
bottom of page