top of page

Het nieuwe seizoen zanglessen gaat van start!

De zomervakantie is voorbij en ik ben weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen zanglessen! Er staan alweer allerlei leuke dingen op de planning voor dit seizoen. Hieronder lees je er meer over.


⭐️ De Jubileumshow

Mijn zangschool bestaat 5 jaar en dat gaan we uiteraard goed vieren! Samen met 15 leerlingen gaan we er op 24 november een superleuke avond van maken in Theater De Schuur. Alle projecten van de afgelopen jaren komen voorbij, duetten, groepsnummers, Sing & Perform. Kortom, een super muzikale avond vol zang waarin ik zelf ook me zal laten horen.


⭐️ De Leerlingenconcerten

Ieder halfjaar organiseer ik een leerlingenconcert. Dit is een concert waarbij mijn zangleerlingen hun vooruitgang kunnen laten horen aan familie en vrienden. Het is laagdrempelig en vooral en gezellige middag. Heb je een seizoen zanglessen bij mij afgenomen, dan ben je gegarandeerd van een plekje bij het leerlingenconcernt, als je dat leuk vindt. Deelnemen is uiteraard niet verplicht.


Voor het komende seizoen zijn de leerlingenconcerten gepland op zaterdag 27 januari 2024 en zaterdag 22 juni 2024. Deelnemers zijn van alle leeftijden en niveau's en toegang is gratis. Dus kom vooral gezellig kijken.


⭐️ Musical Project

24 november De Jubileumshow, 27 januari een leerlingenconcert en 22 juni er nog eentje. Dat betekent dat ik van februari tot en met mei nog plek heb voor een ander project. En, dat wordt hoogstwaarschijnlijk een Musical Project.


Eerlijk is eerlijk, ik heb eigenlijk nog geen idee hoe dit vorm gaat krijgen. Ik ga daar de komende tijd over nadenken en laat het zo snel mogelijk weten als dit project meer duidelijkheid krijgt.


⭐️ Zanglessen

Naast alle toffe zangprojecten kan je uiteraard ook gewoon altijd zanglessen bij mij blijven volgen zonder dat je verplicht bent om mee te doen aan een project. Zanglessen voor jezelf, om jezelf te ontwikkelen en lekker te zingen zonder dat iemand anders dat hoeft te horen. Dat kan natuurlijk ook.


Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle projecten, acties en zanglessen? Volg mij dan vooral op Instagram. Daar ben ik lekker actief en ben je als eerste op de hoogte van alle nieuws!


En, wil je nu meteen een (proef)zangles inplannen? Dat kan natuurlijk ook!
 Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page