top of page

Ik ben officieel Universal Voice Master Teacher

Afgelopen juli was het dan echt zo, ik mocht mijn diploma in ontvangst nemen voor mijn Universale Voice Opleiding. Dat maakt mij nu officieel Universal Voice Master Teacher.


Drie jaar lang heb ik mij gefocust op het aanleren van een nieuwe zangtechniek, namelijk het Universal Voice System. Ik startte mijn nieuwe zangavontuur, na mijn Complete Vocal Technique opleiding, in Rotterdam. Ik weet nog dat ik dat echt super spannend vond. Maar het is de beste keuze die ik kon maken!

Alberto ter Doest

Het Universal Voice System is ontwikkeld door Alberto ter Doest en is bedoeld om zangers hun stem te begrijpen, te ontwikkelen en te verbeteren. Het is een super overzichtelijk systeem waar je iedere stijl mee kan leren zingen, met alleen maar begrijpelijke termen en begrippen. En mocht je in de zangles iets toch nog net helemaal begrijpen, dan leg ik het met alle liefde nog een keertje uit of doe het gewoon voorzingen voor je.


Want in die drie jaar opleiding leer je niet alleen hoe je les moet geven in deze zangtechniek, maar moet je het natuurlijk ook allemaal zelf kunnen zingen. Je start de opleiding met een jaar lang kennismaken met de zangtechniek. In jaar 2 gaat deze ontwikkeling verder en werk je toe naar een Master Toets waarbij je moet laten horen dat je zelf alle kenmerken en technieken onder controle hebt. En in het laatste jaar, waarin ik gekozen hebt voor de teachers-kant (je kunt ook kiezen voor de uitvoerende kant), krijg je nog meer toets over de techniek, akoestiek en anatomie. Je leert alles rondom je stem in combinatie met het Universal Voice System, en hoe je daarmee goede, inhoudelijke zanglessen kun geven.Met deze schat aan kennis over deze nieuwe zangtechniek geef ik jou graag tijdens mijn zanglessen meer inzicht in wat je stem allemaal kan en nog kan leren. Want je kunt echt véél meer dan je denk! Dus waar wacht je nog op, kom gezellig zingen en vraag vandaag nog jouw proefzangles aan!


 Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

22 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Kommentar


Gefeliciteerd Rowan! 😊

Gefällt mir
bottom of page