top of page

Vanaf nu: Last minute, voordelige zanglessen!

Meld je aan voor mijn speciale Whatsapp-groep en ben als eerste op de hoogte van een plekje voor een last minute zangles.


Het gebeurt de laatste tijd helaas regelmatig dat is last minute een afmelding ontvang voor een zangles. Soms op de dag zelf, soms een dag ervoor. Maar de tijd die ik ervoor vrij houdt wordt vaak niet gevuld terwijl ik wel beschikbaar ben en vaak ook al aanwezig in de studio. Daar heb ik nu een oplossing voor.


Om deze gaatjes op te vullen en om jou de kans te geven om voordelig een zangles te boeken heb ik iets leuks bedacht: een "last minute zangles" WhatAppgroep.

Last Minute Zangles Breda WhatApp Groep

In de appgroep zal ik berichten plaatsen van last minute beschikbare plekken. Dit kunnen plekken overdag maar ook 's avonds zijn. Daarnaast is het een groep waarin voor de rest niemand berichten kan plaatsen dus je hoeft niet bang te zijn voor een overload aan berichten.


Wil je gebruik maken van een last minute zangles? Claim dan jouw plekje door privé te reageren op het bericht. Ben je de eerste, dan is de last minute zangles voor jou!


Uiteraard ga ik de aanmelding af in volgorde van binnenkomst, dus mocht de eerste persoon die gereageerd heeft plots toch niet kunnen dan ga ik naar de tweede, daarna de derde en zo verder...


Dan het "voordeel"-gedeelte. 😁 Omdat je last minute komt zingen en een gaatje in mijn agenda opvult kosten de last minute zanglessen maar €15! Ja, je leest het goed, maar €15!


De groep is bedoeld voor mensen die ik al ken. Ik heb je al een keer horen zingen of je hebt al een keer een zangles bij mij gehad. Heb je nog geen zangles gehad? Plan dan een proefzangles in, deze kost ook maar €15 😉


Waar wacht je nog op?! Meld je hier aan voor de Last Minute Zangles - groep of scan de QR-code ⬇️


Rowan Boele Performer & Vocal Coach Zangles Breda 

Rowan Boele

Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page