top of page

Nieuw seizoen, nieuwe start!

Yes, we gaan weer beginnen! Vanaf deze week start ik weer met m’n zanglessen na 6 weken zomervakantie. Zin in! 😁🔥


Ik kijk er echt weer naar uit om te starten maar deze vakantie heeft mij ook een aantal nieuwe inzichten gegeven. We starten dus het nieuwe seizoen met wat nieuwe dingetjes. Vooral voor mezelf maar wellicht ga jij er ook iets van merken, dus ik deel het graag met je.


Maar laten we eerst beginnen met de periode voor mijn vakantie. Het was de eerste keer sinds ik met mijn eigen bedrijf gestart ben dan ik besloten heb om de zomervakantie dicht te gaan. En het gekke is, dat vanaf het moment dat ik dat besluit genomen had ik er ook zó naar uitkeek. Dit was al in februari of zoiets, dus ik moest nog heel eventjes wachten.


De periode voor mijn vakantie bleek ook nog eens één van de meest hectische periodes in de afgelopen jaren. Zo voelde het althans voor mij. Het was nog nooit zo druk met zanglessen, waar ik echt heel dankbaar voor ben! 🙏 Maar daarnaast had ik ook nog 2 groepen van de Musical Academie, was ik zangcoach bij de studenten musicalvereniging De Derde Akte, liep mijn eigen programma Sing & Perform, moest ik examen doen voor het 2e jaar Universal Voice, kreeg ik last van mijn gezondheid, had ik nog een leerlingenconcert en leek het mij ook nog een goed idee om les te gaan geven als invaljuf op basisschool. Een beetje veel. En dat heb ik gemerkt, helemaal toen het niet allemaal even soepel liep.


Want ook bij mij gaat niet alles altijd helemaal goed. Zo kwam er gedoe met de eerste muzikanten van Sing & Perform en waren er problemen met de locatie waar het eindoptreden van dat programma zou plaatsvinden.

Daarnaast waren er wat strubbelingen bij de musical stichting waardoor het daar ook niet helemaal lekker liep.