top of page

Populaire vrouwen liedjes tijdens de zanglessen

Tijdens mijn zanglessen mag je helemaal zelf bepalen waar we aan gaan werken en wat je wilt (leren) zingen. Toch is het best bijzonder om te zien dat er toch een aantal populaire liedjes en artiesten zijn die vrouwen vaak kiezen voor tijdens hun zangles. Hieronder vind je een lijstje met de liedjes en artiesten die bij mij vaak voorbij komen.


🎶Valerie - Amy Winehouse

Wist je dat Valerie een cover is en dat het origineel van The Zutons is. Laat dat nou één van de favoriete bands zijn geweest van Amy Winehouse.


Het is één van de grootste hits van de zangeres en nog steeds een heerlijk nummer en perfect voor een (eerste) zangles. Het is een prima lied om zingen in je spreekstem mee te oefenen en super populair tijdens mijn zanglessen.


🎶Shallow - Lady Gaga

Een prachtig lied uit de film "A Star Is Born", gezongen door Lady Gaga en Bradley Cooper, maar ook prima alleen te zingen door een vrouw.


Zeker een lied met wat uitdaging voor de mensen zangeressen, want de uithalen bij het refrein zijn niet de minste. Een supergoed lied om belten mee te oefenen en harder bij te leren zingen.


🎶Alles van Adele

Ik denk dat Adele wel echt de populairste zangeres is tijdens mijn zanglessen. Deze vrouwen heeft een prachtige stem die veel verschillende manieren van zingen laat horen. Hierdoor is er voor heel veel zangeressen die op zangles komen wel een favoriet nummer van haar om te leren zingen.


Alleen haar allerlaatste hit, Easy On Me, heb ik nog niet voorbij horen komen. Word jij de eerste?


 Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

www.rowanboele.com

721 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page