top of page

Sing & Perform 2020


Wat hebben we in spanning gezeten of het überhaupt door kun gaan maar uiteindelijk hebben de 8 dames van Sing & Perform - Editie 2 op vrijdag 27 november in Podium Bloos hun optreden mogen geven. En het was echt super! In deze blog vertel ik je meer over de ons avontuur wat begon in augustus 2019.

Eigenlijk begon het al iets eerder. Vanaf juni ben ik begonnen met de promotie voor de tweede editie van mijn programma Sing & Perform. Toen was het al ontzettend leuk, maar ik had toch wat kleine dingen aangepast en klaar om een nieuwe editie te starte. En wat bleek, daar waren deze dames ook meer dan klaar voor want binnen 1,5 week waren de 8 plekken vol en had ik mijn deelnemers compleet voor deze editie. Dat had ik dus echt totaal niet aan zien komen, maar natuurlijk wat is door het dolle heen!


Wat ik ook niet zag aankomen wat de Corona crisis, want wat heeft dat voor veel spanning gezorgd. Uiteindelijk zijn we toch met z'n alle in augustus aan het avontuur begonnen en geen haar op m'n hoofd dei daar spijt van heeft!