top of page

Terugblik: Sing & Perform - Editie 3! 🎉

Dat ik dit nu pas typ is eigenlijk schandalig! Want jeempie, wat was Sing & Perform - Editie 3 een avontuur met een prachtig resultaat! Iets wat ik eigenlijk veel eerder met je had moeten delen, maar ach... that's life.

Dan vertel ik toch gewoon nu aan je hoe tof het was! 😁


We begonnen met 8 dames die het avontuur aan gingen om te werken aan zichzelf als artiest en aan hun zangkwaliteiten. Want dat is waar Sing & Perform om draait, het toewerken naar een echt optreden waarbij je jezelf ontwikkelt hebt in je zangtechniek en zelfverzekerd op het podium durft te staan.


Iedereen kiest haar eigen nummers uit. Je zingt in totaal 3 liedjes, ééntje met een karaokeband, ééntje met live muzikanten en een groepsnummer. Dit jaar was het groepsnummer voor het eerst meerstemmig, superspannend maar echt onwijs leuk!


De dames gingen aan de slag met hun privé-zanglessen, de muzikanten repetitie en performance repetitie. Het is een intensief project waarbij we heel veel plezier hebben maar waarin je jezelf ook goed kan tegenkomen. Zingen en optreden is heel persoonlijk en super kwetsbaar, dat maakt soms dit project ook confronterend. Twee dappere dames durfde aan te geven dat dit superleuke programma niet op het juiste moment in hun leven kwam en zijn vroegtijdig gestopt. Met de zes overgebleven dames zijn we verder gaan knallen om er een prachtavond van te maken. En dat is het zeker geworden.


Tijdens de privé zanglessen gaan we aan de slag met jouw zangtechniek. Hoe moet je het lied zingen en wat heb je ervoor nodig qua techniek.