top of page

Wat gaan we doen tijdens jouw eerste proefzangles?

Superspannend natuurlijk zo'n eerste proefzangles. Om je alvast een beetje voor te bereiden heb ik een blogje geschreven over wat je kunt verwachten tijdens deze les. Zo kan je jezelf nog beter voorbereiden en hoop ik alvast wat zenuwen bij je weg te nemen.


Je hebt er misschien lang over nagedacht of juist totaal niet, maar je hebt in ieder geval de stap genomen: je wilt op zangles. En, na wat zoeken op internet, vergelijken en websites lezen ben je terecht gekomen bij mij, superleuk natuurlijk!

Maar ja, nu heb je de stap genomen om een proefzangles aan te vragen en wordt het toch allemaal wel heel echt. En misschien slaat de paniek ook wel een beetje toe. Want wat kan je verwachten tijdens je eerste proefzangles? Wat moet je voorbereiden? Moet ik überhaupt iets voorbereiden? Allemaal vragen waar ik je in deze blog de antwoorden op ga geven.


Voor de proefzangles

Wat goed dat je jezelf verder wilt ontwikkelen in zingen. Zoals je misschien al ergens op mijn website gelezen of gehoord hebt in de video op mijn aanvraag-pagina, ik werk met Youtube en Spotify tijdens mijn zanglessen.