top of page

Zanglessen via Skype

Krijg vanaf nu thuis zangles via Skype vanwege het Coronavirus.


We kunnen het niet langer ontkennen, het Coronavirus heeft momenteel behoorlijk invloed op het dagelijks leven. Vanuit de overheid worden we verzocht om de sociale contacten te minimaliseren en dat is te merken. Evenementen moet afgelast worden, sociale bijeenkomsten zoals verjaardagen moeten worden vermeden en iedereen is op zijn hoede.


Ook wat betreft mijn zanglessen merk ik dat het aantal zanglessen deze periode minder worden. Desondanks dat ik niet ziek ben en prima privézanglessen kan geven is er toch een daling merkbaar, wat ik ontzettend logisch vind. Er wordt gevraagd van mensen om thuis te blijven en hierdoor worden dit soort activiteiten uiteraard ook minder, maar daar heb ik een oplossing voor: Zanglessen via Skype! 😊


Tijdens mijn studie bijna 2 jaar geleden werd al gesproken over zangles via internet. Vele van mijn collega zangjuffen en meesters hebben hier al ervaring mee en zijn hier ontzettend positief over. En aangezien de situatie vraag om een beetje aanpassingsvermogen, ga ik dit gewoon doen!


De kwaliteit van de zangles zal zeker niet minder zijn, maar omdat het voor mij een nieuw terrein is en omdat het gewoon ook een leuke afleiding is in deze stressvolle dagen heb ik besloten om de Skype zanglessen aan te bieden voor €15,- per zangles van 30 minuten.

De Skype zanglessen zijn in ieder geval tot en met 1 juni beschikbaar, maar uiteraard kan deze deadline wijzingen mochten de richtlijnen van de overheid en RIVM aangepast worden.
Hoe gaat het in zijn werk?


1. Je boekt jouw online zangles via mijn website https://www.rowanboele.com/zanglesinplannen (onder het kopje "Skype Zangles". Tijdens het boeken van deze les laat je een e-mailadres achter, dit e-mailadres gebruik ik om je op te zoeken op Skype. Gebruik je voor Skype een ander e-mailadres, meld dit dan in de notities.


2. Zorg ervoor dat je skype gedownload hebt op je computer of mobiele telefoon en dat je een account hebt met het e-mailadres wat je opgegeven hebt. Uiteraard is het handig dat je een camera hebt zodat je zichtbaar bent tijdens de zangles.


3. Ik bel je via Skype op de afgesproken tijd en we gaan lekker aan slag. Belangrijk is dat jij muziek aan kunt zetten waarmee je mee kunt zingen, origineel of karaoke.


4. Aan het einde van de Skype zangles stuur ik je een betaalverzoek voor €15,-.

Zanglessen van de zangkaart blijven gewoon geldig, deze Skype zanglessen worden apart betaald omdat de prijs voordeliger is en het zonde zou zijn als je hier jouw zangkaart voor gebruikt. Als je jouw zangkaart wel in wilt zetten kan dat uiteraard ook, maar nogmaals dit is dus minder voordelig dan die losse €15,-.


Dus ben je op zoek naar een beetje afleiding? Ben je het thuiswerken een beetje beu en wil je jezelf toch blijven een beetje blijven ontwikkelen? Ik help je graag online verder om je zangtechnieken te verbeteren!


 Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

www.rowanboele.com

303 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page