top of page

Zanglessen via Skype

Krijg vanaf nu thuis zangles via Skype vanwege het Coronavirus.


We kunnen het niet langer ontkennen, het Coronavirus heeft momenteel behoorlijk invloed op het dagelijks leven. Vanuit de overheid worden we verzocht om de sociale contacten te minimaliseren en dat is te merken. Evenementen moet afgelast worden, sociale bijeenkomsten zoals verjaardagen moeten worden vermeden en iedereen is op zijn hoede.


Ook wat betreft mijn zanglessen merk ik dat het aantal zanglessen deze periode minder worden. Desondanks dat ik niet ziek ben en prima privézanglessen kan geven is er toch een daling merkbaar, wat ik ontzettend logisch vind. Er wordt gevraagd van mensen om thuis te blijven en hierdoor worden dit soort activiteiten uiteraard ook minder, maar daar heb ik een oplossing voor: Zanglessen via Skype! 😊


Tijdens mijn studie bijna 2 jaar geleden werd al gesproken over zangles via internet. Vele van mijn collega zangjuffen en meesters hebben hier al ervaring mee en zijn hier ontzettend positief over. En aangezien de situatie vraag om een beetje aanpassingsvermogen, ga ik dit gewoon doen!


De kwaliteit van de zangles zal zeker niet minder zijn, maar omdat het voor mij een nieuw terrein is en omdat het gewoon ook een leuke afleiding is in deze stressvolle dagen heb ik besloten om de Skype zanglessen aan te bieden voor €15,- per zangles van 30 minuten.

De Skype zanglessen zijn in ieder geval tot en met 1 juni beschikbaar, maar uiteraard kan deze deadline wijzingen mochten de richtlijnen van de overheid en RIVM aangepast worden.