top of page

Hallo!

Hallo, ik ben Rowan!

Maar dat komt vast niet als een verrassing aangezien je dit nu op mijn persoonlijke website aan het lezen bent. Maar goed, het is wel zo netjes om mezelf even voor te stellen.


rowan boele zangles breda

Ik ben dus Rowan en ik ben dol op zingen en muziek!

Ik ben 27 jaar, woon in Breda en ik probeer van mijn hobby steeds meer mijn beroep te maken en ik moet zeggen... ik mag niet klagen. Ik geef sinds 1,5 jaar privé zanglessen en ook bij “mijn” musicalstichting ben ik inmiddels geen deelnemer meer maar docent.

Sowieso probeer ik zoveel mogelijk positief in te zien, al is het soms best fijn om af en toe eens lekker te zeuren.


Wat houdt mij nog meer bezig?

Naast mijn werk als zangdocent werk ik bij Vier Hoog Breda, een leisure bedrijf met bowling, lasergame en escaperooms. Inmiddels werk ik hier als bedrijfsleider en doe ik de marketing. Maar ik ooit begonnen bij deze baas met het verzinnen van escaperooms. Lekker creatief bezig zijn zit dus wel in m’n bloed.

Naast werk heb ik het allerleukste vriendje, familie en vrienden waar ik graag mijn tijd aan besteed. Hapje eten, drankje doen of een dagje weg, ik ben er altijd wel voor te porren. Maar ook alleentjes vermaak ik me prima. Eigenlijk verveel ik me geen moment en heb ik altijd wel iets te doen. Mijn hoofd maakt overuren met creatieve ideeën en ik vind het allemaal zo leuk. Misschien is dat een beetje mijn probleem...Wat kan je verwachten?

Ik wil zoveel mogelijk met jullie delen op het gebied van zingen, muziek, stemgebruik en optreden. Heb je vragen? Laat het mij dan ook zeker weten en ik ga het voor je uitzoeken en maak er misschien wel een blogje over.

Maar naast zingen zullen hier ook persoonlijke verhalen verschijnen, dingen die ik leuk vind om te delen en waarin je je misschien wel kunt herkennen. Wat dacht je van een verslagje van een festival, mijn eeuwige struggles met sporten en eten en alle andere gedachtekronkels die door mijn hoofd heen schieten.

Ik hoor graag jouw ervaringen zodat we lekker kunnen kletsen over iets wat we in elkaar herkennen of waar we het juist niet over eens zijn, want dat mag ook natuurlijk.


Oja, en ik ben geen cum laude afgestuurd Nederlands docent. Ik doe echt mijn best maar af en toe zal je misschien een d’tje of t’je verkeer zien staan of kloppen mijn zinnen misschien niet... Mijn excuses, maar laten we het houden op enthousiasme, oke?


 Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda en Strijen

www.rowanboele.com

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page