top of page

Fulltime Zangjuf/Zangeres!

Wowie, ik ga het gewoon doen. Ik ga het gewoon écht doen...

Ik heb ontslag genomen bij mijn huidige baan en ga fulltime werken voor mijn eigen bedrijf ‘Rowan Boele Performer & Vocal Coach’. Ik word fulltime zangjuf/zangeres!!


Ik had een prima baan bij Vier Hoog Breda, een vast contract, vast inkomen en leuke collega’s... Maar toch knaagde er iets aan mij. De tijd die ik overhad naast dit werk vulde ik met zanglessen en alles regelen, ontwikkelen en bedenken voor bijvoorbeeld de musical lessen die ik geef en Sing & Perform. Ik heb nog ontelbare ideeën waar ik geen tijd voor had om verder uit te werken. Mijn tijd was op maar mijn passie en ambities gaan verder.


Inmiddels is het alweer twee weken geleden dat ik het kantoor van mijn werk binnenstapte en mijn ontslag kwam aanvragen. Ik ben al iets meer aan het idee gewend dat ik dit echt gaat doen, maar het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk en ontzettend spannend! Ik heb ontzettend veel zin om op volle kracht door te gaan met zanglessen, mijn kennis vergroten en mij nog meer te ontwikkelen als zangeres.


Ik heb honderdduizend ideeën die ik allemaal wil gaan uitwerken en waar jullie zeker meer van gaan horen. Maar het is ook even tijd om stil te staan. Stilstaan is geen achteruit gang. Het geeft mij even de tijd om alles op een rijtje te zetten zodat ik met een goed plan kan komen voor mijn bedrijfje. Wat worden mijn doelen voor komend jaar, wat is realistisch. Ik heb geen idee, maar ik ga erachter komen.


Zingen en zangles geven is een passie van me en mijn droom was altijd om hier mijn baan van te maken. En ik ga dit gewoon doen. Ik ga mijn droom achterna jagen en hopelijk slaag ik hierin. Lukt het, dan heb ik de meest fantastische baan die ik mij kan voorstellen. Lukt het niet, dan heb ik het geprobeerd en kan ik met een opgeheven hoofd terugkijken naar een periode waarin ik het geprobeerd heb. Dan kan ik geen spijt hebben van iets wat ik niet gedaan heb...


Voor nu zal voornamelijk de verandering zijn dat ik veel me