top of page

Goede voornemens 2022

Als eerste natuurlijk; allemaal een heel gelukkig nieuwjaar gewenst. Een jaar waarin jij en je dierbare hopelijk gezond blijven en waarin we beter om leren gaan met onze nieuwe metgezel Corona.


En dan nu super cliché, mijn goede voornemens. Maar ach, het helpt me wel om alle doelen weer op scherp zetten of nieuwe punten aan de horizon plaatsen zodat we weer vooruit kunnen. Maar ook om niet vergeten waar we vandaan komen. Want ieder stapje in de goede richting is er eentje!


Hierbij mijn goede voornemens voor 2022:

  • Meer zingen

Het klinkt misschien een beetje raar van een zangjuf maar één van mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar is dat ik zelf nog meer ga zingen.


Want lesgeven is echt heel wat anders dan zelf zingen. En dat vind ik zo leuk, maar maak ik veel minder tijd voor dan dat ik zou willen.


Dus, wat ga ik doen? Ik ga in mijn week tijd inplannen om echt even gefocust zelf te gaan zingen. En dan geen oefeningen, maar pure focus op het plezier wat zingen mij geeft.

Want voor mijn opleiding doe ik regelmatig genoeg oefeningen om mijn stem nog beter onder controle te krijgen. En dat zijn helemaal geen vervelende oefeningen, maar een lied zingen is toch gewoon nog véél leuker 😉.

  • Meer genieten

Iets want heel veel mensen volgens mij op hun goede voornemens-lijstje hebben staan; meer genieten!