top of page

Goede voornemens 2022

Als eerste natuurlijk; allemaal een heel gelukkig nieuwjaar gewenst. Een jaar waarin jij en je dierbare hopelijk gezond blijven en waarin we beter om leren gaan met onze nieuwe metgezel Corona.


En dan nu super cliché, mijn goede voornemens. Maar ach, het helpt me wel om alle doelen weer op scherp zetten of nieuwe punten aan de horizon plaatsen zodat we weer vooruit kunnen. Maar ook om niet vergeten waar we vandaan komen. Want ieder stapje in de goede richting is er eentje!


Hierbij mijn goede voornemens voor 2022:

  • Meer zingen

Het klinkt misschien een beetje raar van een zangjuf maar één van mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar is dat ik zelf nog meer ga zingen.


Want lesgeven is echt heel wat anders dan zelf zingen. En dat vind ik zo leuk, maar maak ik veel minder tijd voor dan dat ik zou willen.


Dus, wat ga ik doen? Ik ga in mijn week tijd inplannen om echt even gefocust zelf te gaan zingen. En dan geen oefeningen, maar pure focus op het plezier wat zingen mij geeft.

Want voor mijn opleiding doe ik regelmatig genoeg oefeningen om mijn stem nog beter onder controle te krijgen. En dat zijn helemaal geen vervelende oefeningen, maar een lied zingen is toch gewoon nog véél leuker 😉.

  • Meer genieten

Iets want heel veel mensen volgens mij op hun goede voornemens-lijstje hebben staan; meer genieten!


Ik ben iemand die erg gefocust is op beter worden, zelf ontwikkeling en altijd maar meer en beter willen worden. Maar het wordt tijd om echt eens wat meer te genieten van het moment en terug te kijken op waar ik vandaan kom.


Daarnaast betekent dit voor mij ook dat ik echt tijd voor mezelf moet gaan vrijmaken om “niks te doen”. Want met de instelling die ik hierboven benoem betekent het vooral dat ik vaak constant, overal en altijd maar bezig ben met wat ik kan doen voor mijn bedrijf, mezelf en anderen om te blijven ontwikkelen. Mijn hoofd maakt soms echt overuren, stoom uit m’n oren 😉🤯

Een pittige opgave gaat het zeker worden maar ik ga het zeker proberen. Hoe? Mmm, lastig… Ik ben namelijk bang dat als ik vrije tijd inplan dat de kans groot is dat ik dan toch stiekem iets voor werk doe. Misschien door een activiteit in te plannen, iets waar ik heen moet zodat ik wel móet ontspannen en niet bezig kan zijn met werk. Je merkt het, tips zijn welkom 😏

  • Meer optreden

Iets wat stiekem in 2021 al in gang is gezet; meer optreden.

Ook dit jaar wil ik weer meer gaan optreden, zowel solo als met Trio Jong Belegen.

Om dit voor elkaar te krijgen geef ik ook dit jaar weer 5 gratis solo-optredens weg 🤩

Ik kom dan gratis bij zingen op je verjaardag, bruiloft, tuinfeest, jubileum of welke gelegenheid dan ook. En jij bepaald welke stijl het een beetje moet zijn.

De enige voorwaarde die ik heb is dat ik maar één gratis optredens in een maand geef. Dus is een bepaalde maand al geclaimd dan heb je helaas pech. Wees er dus op tijd bij en stuur mij snel een verzoekje door te mailen of een appje te sturen.

Oja, en er is nog een geheim project wat ook in 2021 al zijn eerste babystapjes heeft gemaakt. Maar daar vertel ik later graag meer over… al kan ik eigenlijk niet wachten want het is zó leuk! 🙌

  • Meer nieuwe projecten

Ik heb honderdduizend ideeën en het wordt tijd dat er weer een aantal uitgewerkt moeten worden. Maar, met de kanttekening dat deze project niet direct live hoeven te gaan.


Ik merk dat ik de onzekerheid die Corona geeft erg lastig vind en dat ik het uitstellen van bijvoorbeeld geplande dagen, zoals de opnamedag van Sing & Record, slecht kan verwerken.


Ik geef altijd de volle 300% om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden op een optreden, opnamedag of andere deadline. En als dan zo’n belangrijk moment verzet moet worden dan vind ik dat erg lastig om mee om te gaan.


Dus ik ga zeker nieuwe projecten uitwerken en oude bijschaven. En wellicht voelt het over een tijdje goed om weer te starten met iets leuks. Maar het kan ook zomaar zijn dat iets even op de plank blijft liggen. En dat is oké. Het komt vanzelf van die plank af als de tijd rijp is.


Maar nu weet je wat mijn voornemens zijn voor het nieuwe jaar. Maar wat zijn die van jou? Want wil jij bereiken in het nieuwe jaar en hoe ga jij dat aanpakken?

Ik ben super benieuwd, laat je het mij weten? 👇✏️ 


Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

www.rowanboele.com

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page