top of page

Sing & Perform - Editie 3 gaat door!

Dit superleuke programma start in april er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar! Ontwikkel jezelf in gebied van zang en performance en straal bij de afsluiting van Sing & Perform van het podium af!✨


Ik ga het gewoon weer doen! Zoals het er naar uitziet komen er meer versoepelingen en mogen we langzaam aan weer meer, dus ook optreden. En wat is er nou leuker dan deze periode afsluiten met een superleuk optreden waarbij jij geniet van het optreden en straalt voor vrienden en familie? Inderdaad, niks is leuker!


En dit is je kans aan de slag te gaan met je zangtechniek en toe te werken naar een optreden waar jij trots op kunt zijn.


Wat is Sing & Perform?

Bij Sing & Perform gaat het er niet om dat je Beyoncé of Ed Sheeran wordt. Het is een programma waarin het gaat om je eigen ontwikkeling en om deze stappen vooruit te delen met mensen die je lief hebt.


Tijdens Sing & Perform werken we aan 2 liedjes die je zelf uitkiest. Eén lied zing je met een instrumentale muziekband en voor de andere word je begeleid door live muzikanten. Dit jaar bestaat je muzikale begeleiding uit muzikant op cajon, gitaar en basgitaar!


We werken in 8 privé-zanglessen aan jouw zangtechniek. Tijdens die zanglessen krijg je alle tips en trucs die je nodig hebt om de liedjes die jij gekozen hebt goed te kunnen zingen. Uiteraard wordt er verwacht dat je thuis ook lekker aan de slag gaat met de liedjes zodat je ze tip top onder de duim krijgt.


Om het thuis-oefenen nog meer te stimuleren werken we dit jaar voor het eerst met een online leeromgeving. Alle deelnemers van Sing & Perform worden hieraan toegevoegd en kunnen elkaar daar dus blijven steunen in dit avontuur. Daarnaast zullen er diverse opdrachten en oefeningen gedeeld worden op dit platform waarmee je thuis zelf aan de slag kunt gaan. Denk hierbij aan oefenvideo's en uitdagingen om jezelf naar een hoger niveau te zingen. 😉


Naast de individuele lessen zijn er ook een aantal groepsrepetities. Hierin werken we onder andere aan de begeleiding met de live muzikanten maar ook aan de performance skills. Speciaal voor de performance training komt er een externe professional lesgeven tijdens het Sing & Perform traject. Dit jaar is dit Florianne Spijkers.


Florianne Spijkers studeerde af aan de theateropleiding en is al jaren bezig met zang. Ze treed regelmatig op met haar theatergezelschap én met haar band. Dé ideale persoon dus om je al de kneepjes van het optreden te leren. Tijdens haar training ga je aan de slag met liedinterpretatie maar ook hoe je je zelf een houding moet geven op een podium.


Als laatste hebben we uiteraard een generale repetitie waarin we de complete show nog een keer doornemen. Het leuke hieraan is, is dat jullie vooruitgang daarbij ontzettend duidelijk wordt. Want tijdens de gezamenlijke opening aan het begin van het programma hebben jullie elkaar al horen zingen. De generale repetitie is dus ook het perfecte moment om stil te staan bij alle vooruitgang die iedereen geboekt heeft. En als we dat gedaan hebben dan zijn we helemaal klaar voor het optreden! ✨


Voor wie is Sing & Perform?

Iedereen! Houd je van zingen? Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van zang? Vind je optreden spannend maar lonkt het podium toch ook wel ergens? Altijd al een keertje willen optreden maar nooit goed geweten waar je moest beginnen? Dit is het programma waar je dan aan mee zou moeten doen!


Geen ervaring of juist al eventjes met zingen bezig? Iedereen kan zich op zijn of haar niveau verder ontwikkelen. En dat is ook het hele leuke aan dit programma, iedereen volgt zijn eigen pad maar toch werk je samen toe naar een gezamenlijk doel. Je wilt het beste uit jezelf halen en steunt tegelijkertijd de andere deelnemers.


En wie weet kan jij iemand anders inspireren met jouw ijverige oefenskills of kan iemand iets leren van jouw open houden. Iedereen kan iets van een ander leren en ook dat is onderdeel van Sing & Perform.
Optreden spannend? Dat ontken ik ook niet!

Is het optreden op het einde van het programma iets wat je misschien tegenhoud? Dat kan ik me best voorstellen. Ik ontken ook zeker niet dat optreden spannend is, want dat is het ook gewoon. De meest ervaren artiesten hebben soms nog steeds een zenuwen voordat ze het podium op gaan.


Maar tijdens dit programma gaat het er niet om dat je optreden 100% vlekkeloos zal gaan. Dat zal het waarschijnlijk nooit zijn. Maar we zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op jouw optreden. We geven je alle tools die je nodig hebt en steunen tot het laatste moment om ervoor te zorgen dat jij alles eruit haalt wat erin zit. En dat is voor iedereen wat anders, maar voor iedereen is betekend het sowieso meer zelfontwikkeling, zangontwikkeling en zelfvertrouwen aan het einde van Sing & Perform! 🎤💪✨ Rowan Boele Performer & Vocal Coach

Zangles in Breda

www.rowanboele.com

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page